Welkom bij ETC

ETC staat voor de kernwaarden sportief, gezellig en samen.

Maar ETC is meer. ETC kijkt vooruit. Loopt voorop. Neemt initiatief om te blijven bruisen door mee te gaan met de tijd. Wij geloven dat sporten leuker is met elkaar. Van oudsher is tennis een wat individuele sport, maar door de opzet van tennis die ETC aanbiedt, is tennis meer dan ooit een teamsport geworden. Een sport waarbij je met elkaar, in teamverband op een leuke, competitieve en recreatieve manier geniet van bewegen, buiten zijn en gezelligheid.

Samen staat centraal bij ETC. Wij helpen nieuwe leden snel aan een leuke club tennismaatjes, zodat zij direct aan de slag kunnen op de tennisbaan. Wij laten kinderen snel wedstrijden spelen met hun team, zodat ze wennen aan delen, fair play en de waarde en gezelligheid van een team ervaren.

We zijn als vereniging continu in beweging om te zoeken naar manieren om sporten zo aantrekkelijk mogelijk te maken. We willen Ede in beweging krijgen. Naar buiten, aan de slag voor plezier en gezondheid! Het liefst natuurlijk bij ons op de tennisbaan. Want ETC leeft. ETC bruist. Bij ETC is altijd iets te beleven. Voor jong en oud. Voor de hele familie. Bij ETC tennis je met elkaar. Maak je plezier met elkaar.

ETC is een vereniging met een rijke historie, een prachtig park met 12 banen en veel actieve leden. Met een professionele groundsman en het trainersteam zorgen wij voor een bloeiende vereniging van ruim 650 leden. Onze vereniging heeft veel jeugdleden op meerdere selectieniveaus. De verschillende commissies organiseren allerlei tennisactiviteiten en evenementen. Zo is er ieder jaar in de derde week van juni het Open toernooi. In de herfstvakantie is er het Open Jeugdtoernooi. Daarnaast nemen ongeveer 30 teams (zo’n 175 leden) deel aan verschillende competities. Ook zijn er veel evenementen zoals het ouder-kind toernooi, het Heideweektoernooi, de clubkampioenschappen en het familietoernooi. Hierbij organiseren we samen een prachtige combinatie van sportiviteit en gezelligheid.

Hieronder kun je onze film bekijken om een idee te krijgen van onze mooie vereniging en hoe wij ons motto ‘Sportief, Gezellig, Samen’ met elkaar vormgeven.

 

Wil je meer weten over lid worden? Klik dan hier.