Ouder / Kind toernooi

02 juni 2022


Ieder jaar wordt er weer reikhalzend uitgekeken naar één van de leukste activiteiten op het park: het OUDER / KIND-TOERNOOI.

Dit jaar organiseren wij dat op zaterdag 25 juni. Deelname aan het toernooi kost niets. Als je na afloop wil blijven en mee wil doen aan de BBQ vragen we daarvoor een eigen bijdrage van 10,- per persoon.

Voor het ouder/kind-toernooi kun je je opgeven op de inschrijfposter in het clubhuis.  Mocht het nou zo zijn dat je ouders niet kunnen of willen tennissen dan mag je ook een oma, opa, oom, tante, buurman, buurvrouw vragen. De ‘ouder’ hoeft geen lid te zijn van ETC. Als je niemand kunt vinden die mee wil doen, schrijf dat dan op de inschrijfposter of zeg het tegen iemand van de Jeugdcommissie. Er wordt dan voor een inval-ouder gezorgd.  

Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met speelsterkte om het voor iedereen zo gezellig mogelijk te maken. Gezelligheid staat bovenaan bij deze activiteit. En iedereen speelt lekker veel! De middag begint om 14.00 uur en er zal tot ongeveer 17:00 uur getennist worden. Daarna is er voor iedereen een barbecue. Je kan dan opgeven of je Halal, vegetarisch wil eten. Ook kan je eventuele allergieën aangeven.  Wij hopen net als voorgaande jaren op een grote opkomst !

Namens de Jeugdcommissie,

Marcel Bontenbal

Nieuwscategorieën Jeugd