Nieuws

Winterdubbelcompetitie Edese Tennis Club 2016 – 2017 (inschrijving verlengd)

Inschrijving verlengd tot 22 oktober!

Doe mee met de winterdubbelcompetitie, de ideale manier om je tennisprestaties op niveau te houden in combinatie met gezelligheid! Je speelt tegen andere ETC’ers, dus het is ook een uitstekende mogelijkheid om in contact te komen met clubgenoten. De competitie wordt georganiseerd op vrijdagavond vanaf 3 november. Op 31 maart is de slotavond. Op deze avond wordt gezellig getennist, de poulewinnaars worden gehuldigd en na afloop zijn er de lekkere hapjes van het befaamde duo Mieke&Mieke.

De competitie wordt georganiseerd voor teams bestaande uit (minimaal) 2 dames en 2 heren. Een wedstrijd omvat een dames dubbel, een heren dubbel en twee mixdubbels. Per partij worden twee sets gespeeld, met een tie-break bij de stand 5-5. Zie ook de spelregels(link naar bijlage).

De teams worden op sterkte ingedeeld in poules, zodat je zoveel mogelijk op je eigen niveau kunt tennissen. Je kunt je als team opgegeven, maar je kunt je ook individueel opgeven via het bijgaande inschrijfformulier (link naar inschrijfformulier). In dat laatste geval proberen we een team samen te stellen, maar als dat niet lukt, dan word je op de reservelijst geplaatst. De ervaring leert dat er vaak invallers nodig zijn.

De inschrijving sluit op zaterdag 22 oktober.

We rekenen op jullie deelname!

Willem Groothoff & Mieke Sibeijn

Documenten: