NieuwsToernooien

Tennis Store NL Heideweek Tennistoernooi 2017

Wij nodigen hierbij de senior leden uit, die dit jaar 21 jaar worden of ouder zijn om in de Heideweek 2017 aan ons gezellig toernooi deel te nemen.

Het toernooi wordt gespeeld van 19 t/m 26 augustus 2017.

U vormt een team ( 2 dames met 2 heren ) en schrijft U in voor het Tennis Store Heideweek Tennistoernooi via www.heideweektennistoernooi.nl. Op deze website staat het inschrijfformulier.

Wij zijn dit jaar blij met onze nieuwe hoofdsponsor namelijk Tennis Store Nederland (www.tennisstorenl.nl). Tevens hebben we dit jaar besloten ons toernooi een open karakter te geven en daarom zijn teams ook buiten Ede van harte welkom. Vanaf 21 jaar kunnen teams ( 2 dames met 2 heren ) met speelsterkte 5 t/m 9 inschrijven. Bij speelsterkte 5 mogen max. 3 spelers met speelsterkte 5 spelen. Als thema van dit toernooi is gekozen voor “ LIEFDE ”, het thema voor de gehele Heideweek. Uiteraard dat wij voor ons toernooi het thema vertalen naar “Liefde voor Tennis” Dat wordt genieten van de bovenste plank, een hele belevenis op de banen van ETC. Het eerste weekend spelen we zaterdag en zondag overdag en op de werkdagen ’s avonds van 19.00 tot 23.00 uur. Als team speelt U ongeveer 3 wedstrijden (van 40 minuten) elke wedstrijd bestaat uit herendubbel, damesdubbel en twee gemengde dubbels. Dit jaar worden de halve finales en finales op de laatste zaterdag gespeeld( 26 augustus ).

Het wordt dus een groot tennisspektakel tijdens de Heideweek. Dat mag U niet missen. Schrijft U dus met uw team snel in via www.heideweektennistoernooi.nl want:

Liefde is deelnemen aan ons toernooi.