Nieuws

Tennis mee bij ETC

Waar kun je nu beter kennismaken met tennis dan bij ETC op het prachtig gelegen tennispark tegenover het Openluchttheater aan de Van Heeckerenlaan? Bij ETC hebben we elk jaar een kennismakingsprogramma en veel mensen hebben hierdoor de eerste stappen op een echte tennisbaan gezet. En …., ze zetten nog steeds regelmatig met veel plezier stappen op de tennisbaan. Het gaat misschien allemaal wat langzamer dan 30 jaar geleden, maar toch. En wellicht houden ze het nog wel 30 jaar vol ook, want tennis is een sport die je tot ver in de 80 kan blijven spelen, mits het lopen zonder rollator nog een beetje mogelijk is. Bovendien heb je maar één tennismaatje nodig en bij ETC kun je vrijwel altijd spelen wanneer je wilt. Genoeg redenen dus om eens kennis te komen maken niet alleen met deze fantastische sport, maar ook met een geweldige tennisclub. Vanzelfsprekend staat de consumptie voor u klaar.

Federer-gevoel

Op zaterdagmiddag 11 en 18 maart is het tennispark vanaf 15.00 uur speciaal voor u open en kunt u met uw kinderen kennis maken met ETC en het tennissen. U kunt als het ware in de schoenen stappen van de zusjes Williams, of in de schoenen van Federer. Wilt u graag eens het Federer-gevoel of het Williams-gevoel ervaren, dan moet u gewoon komen en een balletje gaan slaan. Voor het geld hoeft u het niet te laten, want voor slechts € 1,- krijgt u les van een van onze enthousiaste tennisleraren en leert u de basis van het tennisspel. Vanzelfsprekend mag u ook beide dagen komen en twee keer een uur tennissen voor totaal slechts € 2,-! Denk u eens in: voor slechts € 2,- twee keer bij ETC het Federer-gevoel ervaren en daar zit het gebruik van tennisrackets, ballen en banen bij in.

We hebben een indeling gemaakt op leeftijd.

  • 15.00-16.00 uur: jeugd 6 t/m 11 jaar
  • 16.00-17.00 uur: jeugd 12 t/m 18 jaar
  • 17.00-18.00 uur: volwassenen

Tijdens deze middagen heet ik u samen met andere leden van ETC graag welkom op het tennispark. We zullen zoveel mogelijk uw vragen beantwoorden en u het een en ander over onze sport en onze gezellige club vertellen. Dat het gezellig is bij ETC staat als een (net)paal boven het tennisveld. Maar het kan nog gezelliger. Moet u eens kijken als ook u lid wordt, hoe gezellig het dan wordt. Laat uzelf en uw kinderen eens prettig verrassen, kom naar de Van Heeckerenlaan en
TENNIS MEE BIJ ETC.