CompetitieNieuws

Schrijf je in voor de zomeravondcompetitie 2020

Ook dit jaar neemt ETC weer deel aan de zomeravondcompetitie. De sluitingsdatum voor inschrijving is 13 maart 2020. Dit geeft de CTC de mogelijkheid de inschrijvingen tijdig aan te leveren bij de KNLTB. Je kunt je als team inschrijven. Als je geen team hebt, kun je je individueel opgeven. De CTC probeert bij voldoende individuele aanmeldingen een team samen te stellen, als dat niet lukt word je reserve.

Er kan worden ingeschreven voor dames dubbel, heren dubbel en gemengd dubbel. De teams bestaan uit minimaal 4 personen (bij een gemengd team minimaal 2 dames en minimaal 2 heren). De minimale leeftijd is 17 (deze leeftijd moet je in 2020 hebben of bereiken). Ook als je meedoet aan de voorjaarscompetitie mag je meedoen met de zomeravondcompetitie. De inschrijfkosten bedragen €100,- per team. Dit bedrag zal bij de team captain worden geïnd voor aanvang van de competitie.

De speelavonden zijn woensdagavonden, te weten: 15, 22 en 29 mei, 5, 12, 19 en 26 juni 2017. Aanvang van de wedstrijden is 19.00 uur. Er worden 4 dubbelpartijen gespeeld (heren: 4x HD, dames 4x DD, gemengd DD, HD en 2x GD).
In onderling overleg mag ook op een andere dag of avond gespeeld worden op voorwaarde dat dit een dag of avond is vóór de oorspronkelijke speeldag. Het inhalen van een niet- of gedeeltelijk gespeelde wedstrijd dient plaats te vinden vóór de eerstvolgende speeldag, uiterlijk 1 week na de laatste speeldag.
In principe worden er poules van 8 teams ingedeeld, maar het kan ook voorkomen dat er poules van 4 teams worden gevormd, die 2x tegen elkaar (uit en thuis) spelen. In dat geval is er geen wedstrijd op 26 juni.

In de Zomeravondcompetitie 2019 wordt “compact” gespeeld. Compact spelen houdt in dat het Beslissend Punt Systeem (BPS) wordt toegepast bij de 40-40 stand en in het geval van een derde set een beslissende wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) wordt gespeeld in plaats van een volledige derde set.

Bij deelname aan de zomeravondcompetitie zal van het team gevraagd worden om twee bardiensten te draaien in het kader van teaminzet. Het horecateam verzorgt hiervoor de instructie.
Er kunnen maximaal 6 teams deelnemen in verband met het beschikbare aantal banen en de sluitingstijd van het park. Bij overinschrijving wordt voorrang gegeven aan teams die niet aan de voorjaarscompetitie hebben deelgenomen, omdat de vereniging graag zoveel mogelijk leden de kans wil geven om aan een competitie deel te nemen. Onder de overige teams zal worden geloot.

Documenten

download Inschrijfformulier team
download Inschrijfformulier individueel (als reserve)