CompetitieNieuws

Schrijf je in voor de najaarscompetitie 2018

Beste tennissers,

De inschrijving voor de najaarscompetitie is weer geopend. Er zijn verschillende soorten competities waaraan je kunt deelnemen. Ook dit jaar wordt 8&9-tennis op de donderdagavond en zondagavond aangeboden. 8&9-tennis is bedoeld voor iedereen die net begonnen is met tennis of voor degenen met speelsterkte 8 en 9 die al een poosje tennissen maar nog nooit competitie hebben gespeeld. Bij deze competities wordt “compact spelen” toegepast. In alle andere competities wordt “verkort spelen” toegepast, d.w.z dat de derde set in een dubbelpartij door een wedstrijd tie-break (tot 10 punten met 2 punten verschil) wordt vervangen,

De speeldata (inclusief de reservedagen) zijn bekend. De overige voorwaarden voor deelname aan de voorjaarscompetitie 2018 kun je hier lezen. Inschrijving is mogelijk tot en met 15 juni 2018.

Jeugd

Voor de jeugd geldt dat zij zich individueel inschrijven. De CTC stelt in overleg met de trainers de teams samen. De competitiebijdrage wordt aan het begin van de competitie per jeugdlid geïnd. Voor jeugdleden is de competitiebijdrage €22,50. Jeugdleden die meespelen in de seniorencompetitie vallen onder de voorwaarden die gelden voor senioren.

Senioren

Senioren kunnen zich zowel als team of individu inschrijven. De competitiebijdrage zal bij de teamcaptain aan het begin van de competitie worden geïnd. De competitiebijdrage voor teams die spelen op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag is €100,- per team. De 8&9 competitie is € 70,- per team.

De competitiebijdrage bestaat uit de KNLTB bijdrage, kosten voor ballen en onderhoud aan de banen.

Teams bestaan uit minimaal 4 personen, m.u.v. de 8&9 competitie, waar het minimale team uit 3 personen bestaat. Het aantal teams dat kan deelnemen op een bepaalde competitiedag is beperkt.

Maximaal aantal inschrijvingen:

  • Donderdagavond 8&9: 2 teams
  • vrijdagavond: 6 teams
  • zaterdag: 14 teams
  • zondag: 14 teams

Als het aantal aanmeldingen voor een bepaalde dag het maximum aantal overschrijdt, dan zal er overleg worden gevoerd met de betrokken teams of ze wellicht op een andere dag kunnen gaan spelen. In het uiterste geval zal er worden geloot.

Ook deze voorjaarscompetitie wordt er weer van teams een bijdrage verwacht als competitieleider en barhulp, meestal op een andere dag dan de eigen speeldag. Deze bijdrage is niet vrijblijvend, er wordt daadwerkelijk op je komst gerekend!

We wensen jullie een leuke en sportieve competitie toe.

CTC,

Niek, Antje, Reinier, Annemieke en Mieke

Hier vind je alle relevante documenten in een overzicht: