CompetitieNieuws

Schrijf je in voor de ETC winterdubbelcompetitie 2019 – 2020

Doe mee met de winterdubbelcompetitie, de ideale manier om je tennisprestaties op niveau te houden in combinatie met gezelligheid! Je speelt tegen andere ETC’ers, dus het is ook een uitstekende mogelijkheid om in contact te komen met clubgenoten. De competitie wordt georganiseerd op vrijdagavond vanaf 15 november. Op 27 maart is de slotavond. Op deze avond wordt gezellig getennist, de poulewinnaars worden gehuldigd en na afloop zijn er lekkere hapjes.

De competitie wordt georganiseerd voor teams bestaande uit (minimaal) 2 dames en 2 heren. Een wedstrijd omvat een dames dubbel, een heren dubbel en twee mix dubbels. Per partij worden twee sets gespeeld, met een tie-break bij de stand 5-5. Zie ook de speelregels.

De teams worden op sterkte ingedeeld in poules, zodat je zoveel mogelijk op je eigen niveau kunt tennissen. Je kunt je als team opgegeven, maar je kunt je ook individueel opgeven via het bijgaande inschrijfformulier. In dat laatste geval proberen we een team samen te stellen, maar als dat niet lukt, dan word je op de reservelijst geplaatst. De ervaring leert dat er vaak invallers nodig zijn.

De inschrijving sluit op 9 november. Stuur het inschrijfformulier naar: m.sibeijn@chello.nl

Documenten:

Organisatie: Peter Wakker en Mieke Sibeijn