Sluiting clubhuis dreigt

18 oktober 2021


Een club draaiende houden is geen koud kunstje.
ETC is met 1050 leden groot geweest en heeft van 2002 t/m 2005 de Nationale Tennis Kampioenschappen op het park gefaciliteerd. Zie de posters en foto’s bij de trap in de kantine. ETC bestaat volgend jaar 70 jaar. Er zijn al die jaren heel wat vrijwilligers geweest die zich voor de club hebben ingezet. Ook met momenteel ruim 600 leden vraagt het reilen en zeilen van de club heel wat inspanningen. Momenteel is er een te kleine groep vrijwilligers die zich inzetten om de club goed draaiende te houden. De maatschappij verandert continu, zelfs met een pandemie, maar onze sport en entourage eromheen willen we eigenlijk niet veranderd zien. Sterker nog, we willen soms meer. We willen blijven sporten, elkaar ontmoeten en ontspannen. Daar heeft ETC ruimte en gelegenheid genoeg voor. Maar ……………. dat moet wel georganiseerd en gecoördineerd worden. Vacatures staan al geruime tijd op de site en oproepen om te komen helpen zijn meerdere malen gedaan. Dit heeft echter maar voor een kleine verlichting gezorgd. Er moet echt veel meer gebeuren!
 
Er is zeer dringend hulp nodig bij:
1. Jeugd
Om de jeugd volgend jaar competitie te laten spelen moeten er mensen opstaan die dat gaan regelen. Als dat niet gebeurd kan de jeugd volgend seizoen geen competitie spelen!
2. Clubhuis
Om een drankje of andere versnapering te kunnen krijgen in ons clubhuis zal er een groepje moeten komen om continuïteit van opening, bezetting, voorraad en hygiëne te waarborgen. Als dit groepje er niet komt zal het clubhuis volgend jaar gesloten worden.
 
Door met zijn allen de schouders eronder te zetten kunnen we de club draaiend houden en vooruit helpen! Betaalde krachten voor alles inhuren kunnen we ons niet veroorloven.
 
Kijk ook op de website voor de andere vacatures! (www.etc-ede.nl/vacatures
Meld je alsjeblieft aan om van het bruisende ETC een nog bruisendere club te maken! Hoe groter het aantal vrijwilligers, hoe meer de taken verdeeld kunnen worden. Vele handen maken immers ligt werk! Bel, mail of spreek met een bestuurslid om je te laten informeren.

Nieuwscategorieën Algemeen nieuws