Schrijf je nu in voor het Heideweek tennistoernooi

16 juni 2021


Aan alle senioren leden van de Edese Tennisclub

Als organisatoren van het Heideweek Tennistoernooi hebben wij na contacten met de KNLTB en de Gemeente Ede het plan opgepakt om "voorzichtig" het Heideweek Tennistoernooi te gaan organiseren. We hebben al een positief bericht ontvangen van de centrale Stichting Heideweek Ede.

Wij nodigen U uit om zo spoedig mogelijk in te schrijven via dit formulier. Deelnemers kunnen meedoen als zij in 2021 21 jaar worden of ouder zijn. Het inschrijfgeld per team bedraagt € 50,-

U doet mee als team; te weten twee dames met twee heren. Niet alle teamleden moeten lid zijn van ETC maar we moedigen dat wel aan. Op basis van speelsterkte worden de teams in verschillende klassen ingedeeld. U geeft aan de speelsterkte als team t.w. starters sterkte 9/8 (C categorie) als aardige spelers sterkte 8/7 (B categorie) en uiteraard als A categorie sterkte 7/6.

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen starten we op maandagavond 23 augustus en we eindigen op zaterdag 28 augustus. Het toernooi wordt tijdens de avonden (aanvang 19.00 uur) verspeeld behalve op zaterdag 28 augustus. Uw team tennist op een avond tegen een ander team n.l. herendubbel, damesdubbel en 2 gemengd dubbels. Elke wedstrijd duurt 40 minuten zuivere speeltijd. Uiteraard verwachten wij als organisatoren dat alle leden senioren van ETC inschrijven als team; eindelijk kunnen we dan na ruim 2 jaren weer een gezellig toernooi organiseren. We weten nu al dat de Heidehoogheden samen met U op de foto willen.

Dit toernooi mag U niet missen. Het is mogelijk dat ook teams van andere tennisclubs inschrijven maar U begrijpt dat de ETC leden massaal zullen inschrijven. Inschrijven sluit op 25 juli 2021.

Nieuwscategorieën Evenementen