JEUGDTOERNOOIEN IN JUNI

22 mei 2024


In juni hebben we ook dit jaar weer de 3 jeugdtoernooien die voor onze jongste leden worden georganiseerd. 
 
Woensdag 19 juni, het  geeltoernooi (16:00u - 19:00u)
Het toernooi voor de junioren die met gele ballen spelen. Zij krijgen om te beginnen allerlei interessante en afwisselende clinics van de trainers. Aansluitend zijn er heerlijke  pizza’s en een pubquiz. Vooral de pubquiz was vorig jaar een groot succes en dus zeker voor herhaling vatbaar.
Inschrijven voor het geeltoernooi: Inschrijven voor het geeltoernooi
 
Zaterdag 22 juni, het pannenkoektoernooi  (10:00u-13:00u)
Het toernooi voor de tenniskids die met rode en oranje ballen spelen. Ook zij krijgen hele leuke clinics van de trainers waarin ze hun balvaardigheid en slagvaardigheid op allerlei manieren moeten gebruiken. De ochtend wordt afgesloten met pannenkoeken die de ouders gebakken hebben. Dan worden ook de diploma’s uitgereikt met daarop de punten die  ‘s-ochtends verzameld zijn tijdens de clinics.
Inschrijven voor het pannenkoektoernooi Inschrijven voor het pannenkoektoernooi
 
Zaterdag 29 juni, het ouder-kindtoernooi (15:00u-20:00u)
Dit toernooi is voor de jeugdleden die met oranje, groene of gele ballen spelen. Samen met een ouder vormt het jeugdlid een dubbelteam. Er worden wedstrijdjes gespeeld van 20 minuten. De jeugdleden spelen tegen hun eigen trainingsgenoten en ook met de kleur ballen waarmee ze trainen. Voor de jeugdleden die geen tennissende ouders hebben zorgen wij voor een inval-ouder waarmee een dubbelteam wordt gevormd. Het toernooi wordt afgesloten met een barbecue. Ik hoop dat er dit jaar ook weer zulke verrukkelijke salades worden gemaakt als vorig jaar. In ieder geval is het altijd heel gezellig en wordt er uitgebreid nagepraat over de prachtige ballen of net niet gelukte prachtige ballen die tijdens de wedstrijdjes gespeeld zijn.
Inschrijven voor het ouder-kindtoernooi Inschrijven voor het ouder-kindtoernooi
 
BARDIENST TIJDENS DEZE TOERNOOIEN
Wil jij een bardienst draaien bij deze gezellige en leuke jeugdtoernooien? Schrijf je dan nu in via de Club app voor de data waarop deze toernooien gehouden worden. We kunnen je hulp goed gebruiken!
 
We hopen op mooi weer en weer veel deelnemers aan deze leuke toernooien.
 
Hartelijke groet,
 
De Jeugdcommissie

Nieuwscategorieën