Clubhuis weer open - en nog meer nieuws

04 juni 2021


Vanaf maandag 7 juni is het clubhuis weer open van 20.00 tot 22.00 uur
Volgens de richtlijnen van het RIVM mogen de terrassen en clubhuizen open vanaf 5 juni dagelijks tot 22.00 uur. ALLEEN indien er toezicht is. Dat is in ons geval wanneer er een bardienst aanwezig is op maandag t/m vrijdag. Het Horecateam staat klaar om de bardiensten van 20.00 tot 22.00 uur te verzorgen. De bar en keuken sluiten om 21.45 uur!

Hier volgen de belangrijkste regels voor openstelling van het clubhuis en terras:
• Sportkantines zijn geopend onder dezelfde voorwaarden als de horeca. Dat betekent dat in sportkantines ook de regels voor de ‘normale’ horeca moeten worden nageleefd. Kijk hiervoor op Het coronavirus en de horeca.
• Het is verplicht om binnen bij verplaatsing een mondkapje te dragen. Dit geldt ook voor de kleedkamers, kantines en toiletten van buitensportaccommodaties. De mondkapjesplicht geldt vanaf 13 jaar.
• Houdt 1,5 meter afstand.
• Publiek is bij trainingen en wedstrijden niet toegestaan.
• Kleedkamers en douches mogen weer gebruikt worden.
• Reservering is verplicht. Een baanreservering of les is voor tennissers voldoende om daarna op het terras of in het clubhuis plaats te nemen. Kom je op het park zonder baanreservering of les of zomaar dan is reserveren, registreren en een gezondheidscheck (door de barmedewerker) verplicht. Er mag voor maximaal 4 personen tegelijk worden gereserveerd om aan één tafel plaats te nemen.
Dit is met uitzondering van kinderen tot en met 17 jaar en personen uit hetzelfde huishouden.

Dringend verzoek
Aan iedereen om zich aan de regels van het RIVM te houden. ETC wil koste wat het kost een boete van € 4.000,= voorkomen. Indien het bestuur merkt dat de regels niet worden opgevolgd, dan kan dat leiden tot het (tijdelijk) sluiten van het clubhuis en het terras.

Het bestuur
([email protected])

 

Inschrijving najaarscompetitie Jeugd sluit zondag 6 juni.

Iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven dit graag z.s.m. doen.

Vergeet ook niet de inschrijving voor de interne dubbel-competitie en de conditie training (zie nieuwsbrief van de trainers.)

Vervanging baan 9 t/m 12 uitgesteld!

Zoals eerder is aangekondigd worden de grasmatten op de banen 9 tot en met 12 vervangen.

Helaas heeft de leverancier aangegeven dat de levering van de nieuwe grasmatten is uitgesteld door tekorten aan grondstoffen in de huidige coronamarkt.
Wanneer er duidelijkheid is over de levering melden wij dat.

Nieuwscategorieën Algemeen nieuws