Contributie 2017

De jaarlijkse contributie is afhankelijk van deelname aan vrijwilligerswerk voor de vereniging.

Categorie Leeftijd Met vrijwilligerswerk Zonder vrijwilligerswerk
Pupillen  t/m 12 jaar niet mogelijk € 100,-
Junioren Van 13 t/m 17 jaar  € 100,- € 125,-
Senioren 18+ € 195,- € 230,-
Studenten (1) Van 17 t/m 27 jaar € 150,-  € 175,-
Buitenlidmaatschap(2) alle n.v.t. € 55,-
Zomerpas(3)  alle n.v.t. € 80,-
Introducee alle n.v.t. € 5,- (per keer)

(1) Lidmaatschap voor studenten. Jaarlijks moet een bewijs van inschrijving van een voltijdsopleiding worden ingeleverd.
(2) Lidmaatschap voor de competitiedagen van 1 competitie (voorjaars-, zomeravond- of najaarscompetitie), exclusief competitiebijdrage voor de betreffende competitie.
(3) Lidmaatschap gedurende de maanden juli en augustus.

Inschrijfkosten bedragen eenmalig €10,- voor het pupillen, junioren, senioren en studenten lidmaatschap. De kosten voor het kwijtraken van de ledenpas zijn €5,-.

De jaarlijkse contributie wordt geïnd via automatische incasso. Deze wordt rond 15 januari geïncasseerd. Om administratieve redenen is het niet mogelijk op een andere wijze te betalen dan via een incassomachtiging.

Leden die op jaarbasis minimaal 12 uur clubtaken hebben uitgevoerd, kunnen kiezen uit een contributie-teruggave, die achteraf in de vorm van ETC-consumptiebonnen wordt uitbetaald, of een donatie van het tegoed aan ETC t.b.v. vervanging van de kunstgrasbanen. Meer informatie vind je in ons Beleid Clubtaken.

De voorkeur voor het type vrijwilligerswerk wordt jaarlijks door middel van een enquête geïnventariseerd en kan door nieuwe leden op het inschrijvingsformulier ingevuld worden.

Voor meer informatie of het opgeven van voorkeur voor type vrijwilligerswerk, stuur een mail naar ledenadministratie@etc-ede.nl