Hallo,

Ten eerste dank dat u/jij de tijd neemt om te verdiepen in de kandidaten voor het voorzitterschap!

Mijn naam is Niels Kraaijpoel, 37 jaar en getrouwd met Lianne. Ik ben sinds 5 jaar met veel plezier lid van deze mooie club. Ik speel in een gezellige lesgroep en doe met veel plezier mee aan de vrijdagavondcompetitie. Naast tennis ben ik met regelmaat te vinden in de bossen met mijn hardloopschoenen of de mountainbike. Ik werk in een verpleeghuis waar ik de medische zorg lever voor een aantal verpleegafdelingen.

Een aantal jaar geleden heb ik al overwogen om voor het voorzitterschap te gaan, maar toen was de timing niet de juiste. Nu komt dit beter uit en vind ik het ook goed dat er ook een keuze is voor de voorzittersrol. Mede de reeds uitgesproken ondersteuning en vertrouwen van een groot aantal leden heeft mij ook enthousiast gemaakt.
Speerpunten voor de komende 3 jaar (zoals ik ze zie) zijn vooral gericht op het financieel gezond houden van onze club waarin het huidige bestuur al stappen heeft gezet. Daarnaast moet de club een plek zijn waar een ieder zich welkom mag voelen op en naast de baan en we voldoende aansluiting hebben voor alle leeftijdsgroepen en aspirant/nieuwe leden. Dit met aandacht voor elkaar,  activiteiten die daarbij aansluiten, een positief clubgevoel en vooral veel plezier in het tennissen met elkaar! Samen met het huidige bestuur en jullie hoop ik dat de komende 3 jaar tot stand te brengen. Belangrijk is dat we het samen gaan doen, want een club ben je niet alleen. Dat is dan ook mijn manier van leidinggeven: duidelijk krijgen wat we willen bereiken en daar enthousiaste mensen bij zoeken om dat neer te kunnen zetten. Ruimte voor ideeen en initiatief zijn altijd welkom. Om onze club gezond te houden zullen we allemaal ons steentje bij moeten dragen en met velen krijgen we dat echt wel voor elkaar.

Dinsdag 14 juli is de volgende ledenvergadering en daar zal de stemming plaatsvinden. Ik hoop op uw/jouw stem te kunnen rekenen! Mocht het niet mogelijk zijn om aanwezig te zijn dan is er ook de mogelijkheid om iemand (die wel aanwezig kan zijn) te machtigen middels een kort briefje en een kopie ID. Zie hiervoor ook de aparte mail van het bestuur.
Zelf kan ik niet aanwezig zijn bij de vergadering gezien ik dan op vakantie ben, maar hoop jullie binnenkort op of naast de baan weer te zien! Alvast dank voor uw/jouw betrokkendheid.

Sportieve groet,
Niels