NieuwsToernooien

Heideweek Tennis Toernooi 2018: nu alvast in uw agenda!

Aan alle senior leden van de Edese Tennis Vereniging

We zitten midden in de Olympische Winterspelen. Het ene goud na het andere goud loopt binnen voor Nederland. Wat een toernooi, wat een opening, wat een organisatie. Jammer is dat het allemaal koud aandoet, de gevoelstemperatuur is min 12 graden, de wind giert uit alle hoeken en voordat je het Wilhelmus mee kan zingen heb je de griep te pakken. Dat willen wij als organisatoren van de Heideweek 2018 beter gaan doen

Het Tennis Store NL Heideweek Tennis Toernooi is gepland op
18 augustus t/m 25 augustus 2017

De eerste vergadering hebben we reeds gehad wat betreft de organisatie van ons toernooi in 2018. Een nieuwe flyer wordt gemaakt daar ons toernooi een open toernooi is geworden. Dat betekent dat het vormen van een team ( 2 dames met 2 heren ) nu heel gemakkelijk wordt. Familieleden, kennissen, vrienden kunnen allemaal meedoen waar ze ook wonen. Ook wij gaan voor een spetterende opening van ons toernooi, we zorgen voor een feestelijke aankleding van ons toernooi, de organisatie zal het toernooi zo opzetten dat alle tennistalenten aan bod komen. Het toernooi is toegankelijk voorspelers / speelsters die in 2018 21 jaar of ouder zijn met een dubbelsterkte die loopt van 5 t/m 9. U mag dit toernooi niet missen, daag anderen uit om mee te doen.

In mei 2018 volgt nadere informatie en raadpleeg telkenmale de website van Heideweek Tennis Toernooi want deze informatiebron wordt vernieuwd en geeft allerlei gegevens over het Heideweek Toernooi 2018.

Nu alvast in Uw agenda noteren:
Tennis Store Heideweek Tennis Toernooi 18 augustus t/m 25 augustus 2018. Doe gewoon, lekker meedoen, plezier maken en gezonde ontspanning. U hebt het verdiend!