NieuwsToernooien

Heideweek Tennis Toernooi 2017: nu alvast in uw agenda!

Aan alle senior leden van de Edese Tennis Cub

Heideweek Tennis Toernooi 2017

We hebben genoeg sneeuw en vorst gehad. Het wordt weer tijd dat we lekker buiten kunnen tennissen heerlijk in de zon spelen, de tennisballen over het net jagen en punten scoren. Dat gevoel onderkent de commissie Heideweek tennis. Vandaar dit schrijven.

Het Heideweek Tennis Toernooi is gepland op:

19 augustus t/m 26 augustus 2017

Ga op zoek naar een gezellig team bestaande uit 2 dames met twee heren. Dat moet lukken. Volgens de nieuwe spelregels zijn van uit één team 2 deelnemers woonachtig in Ede. De andere leden kunnen uit heel Nederland komen. Dat opent nieuwe perspectieven om gezellig mee te doen aan een toernooi dat zal uitblinken in sportiviteit, gezelligheid en ontspanning. De organisatie heeft talrijke leuke reacties ontvangen van deelnemers aan het toernooi in 2016. Dat doet ons goed en daagt ons uit om weer alles uit de kast te slaan om het geheel prettig en duurzaam te organiseren. Zing het rond op Uw werk, laat het horen op feestjes, vertel het aan alle leden van Uw tennisclub, het Heideweek Tennis Toernooi mag U niet missen. Doe de komende maanden wat rustig aan, zorg dat je geen blessures oploopt opdat je fris en fruitig voor het Heideweek Tennis Toernooi kan inschrijven.

Nadere informatie krijgt U medio mei 2017.

Nu alvast in Uw agenda noteren: Heideweek Tennis Toernooi 19 augustus t/m 26 augustus 2017. Daar word je blij van, echt wel!