Je bent hier:Home » Evenementen » NL Doet (op ETC)
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NL Doet (op ETC)

9 maart 2018 @ 00:00

Het Oranje Fonds organiseert weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Ook ETC gaat weer meedoen en gaat op 9 maart 2018 klussen op het park, we denken aan het schilderwerk, de douches en of het groen in en om de banen. Neem je snoeischaar en ander tuingereedschap mee!

Dus meld je aan via deze website. Heb je een hogedrukspuit? Meld dat dan ook en neem hem mee! Vraag vrienden, teamleden en of handige familieleden mee en help ons samen het park weer tip-top in orde te maken!

Meld je aan voor de Oranje Fonds Collecte:
De Oranje Fonds Collecte wordt gehouden in de week van Pinksteren, van dinsdag 22 tot en met zaterdag 26 mei 2018. Op Pinkstermaandag wordt niet gecollecteerd. We zoeken 10 ETC leden die met ons de collecte willen lopen. Vorig jaar hebben we een leuk bedrag opgehaald, maar dat kan natuurlijk nog veel beter. De helft van de opbrengst gaat namelijk naar ETC! Meld je aan via vrijwilligers@etc-ede.nl of bij iemand van de commissie ledenwerving&behoud.

Gegevens

Datum:
9 maart 2018
Tijd:
00:00