Nieuws

ETC Tijgers nemen afscheid van coach Johan Winnubst

afscheid_johan_etctijgersOp 17 april 2016 namen de ETC Tijgers afscheid van ‘our coach’ Johan Winnubst. Nadat Johan in het clubgebouw werd toegesproken door voorzitter Anton Dijkhuis kreeg hij officieel de gouden tennisbal uitgereikt. Daarna volgde speeches en cadeaus van de ETC Tijgers. Als afsluiting maakten de aanwezigen samen met Johan voor een laatste keer een wandeling.

Johan, van harte bedankt!

Zelf kijkt Johan ook terug op een mooie tijd en het afscheid, zoals hij verwoord in onderstaande:

De voorzitter van ETC opende de happening in het paviljoen van ETC met mooie woorden omtrent het coachen en trainen van de ETC tijgers. Er waren volgens hem heel veel loopschoenen versleten en duizenden kilo’s lichaamsvet waren  verteerd door al het loopwerk van de ETC tijgers. Om zijn woorden kracht bij te zetten werd ik onderscheiden met de gouden tennisbal. Een oorkonde bekrachtigde dit feit. Dank voor de mooie woorden en de koninklijke onderscheiding.

Hierna nam Kees Heije het woord namens de ETC tijgers. Hij prees het enthousiasme en de volharding van ondergetekende, veel lovende woorden vielen mij ten deel. Berend met Greta deden daar nog een schepje bovenop door flinke cadeaus  te overhandigen. Ik kreeg uiteraard een doos bonbons, een prachtige bloemenmand die nu al op het balkon staat en een waardevolle dinercard. Eigenlijk té gek en daarom dank ik alle tijgers voor hun bijdrage aan deze geschenken. We zullen ervan genieten!

Hierna reden we met 4 auto’s naar Beekbergen, Truus wist de weg en dus kwamen we zonder omweg bij het startpunt van onze wandeltocht. Net uit de auto of het begon te regenen en dus werd massaal besloten om eerst koffie te drinken in het grand café . Hierna begonnen we aan onze wandeltocht, het werd droog na de eerste 7 ½ minuut, de zon ging schijnen en dus volop genieten. Onderweg hier en daar wat toelichting over die punten die historisch gezien de moeite waard waren. We liepen langs weiden, door bossen, langs heidevelden en de hoge stuwwal liepen we tegemoet. Door smeltwater paden kwamen we weer naar het startpunt. De groep lette goed op toen ik dacht dat ze niets in de gaten hadden. Na 11,755 km waren we weer bij het grand café. Uiteraard werd er weer wat gedronken. ‘n Ieder had genoten van deze mooie tocht.

ETC tijgers gaan door heeft men mij verzekerd. Dat is te hopen want een ieder weet dat je dan werkt aan een gezonde geest en lichaam. Natuurlijk blijf ik sporten, ik zal proberen het tennisveld regelmatig te bezetten. Het was door al die jaren een heerlijke tijd, samen met de groep aan de slag. Steeds een wisselend programma zoals Kees het verwoordde; stationswerk, Coopertest op de atletiekbaan, dwaaltocht, Pyramide loop, tennisoefeningen, de heuvel, met tweetallen werken, estafette loop, wandeltochten in Gelderland, zaaltrainingen, de Bergrace, lijnoefeningen, etc.

Tijgers bedankt voor de goede sfeer, voor het vertrouwen en voor jullie enthousiasme. De voorzitter van ETC bedankt voor de ludieke woorden en Kees voor de positieve herinneringen. Uiteraard alle tijgers bedankt voor de prachtige cadeaus, ook Kitty vond het allemaal té gek. Het gaat jullie goed en veel plezier met het samen sporten. Speciaal een woordje aan Leo Vedder, goed om je te zien bij mijn afscheidsfeestje. Voor Kees Burger heel veel sterkte, we blijven met onze gedachten bij jou.

Bye; your coach en trainer; Johan