Nieuws

ETC en Deli XL, een sportieve combinatie

Op zaterdag 28 mei heette ETC een groep van 24 personen van Deli XL, groothandel in levensmiddelen te Ede, welkom op het sportpark aan de Van Heeckerenlaan te Ede. De personeelsvereniging, die regelmatig een sportieve activiteit organiseert voor de medewerkers van Deli XL, organiseerde dit keer een “bewegen naast je werk” activiteit. De spelers waren afkomstig uit alle geledingen van het bedrijf: de afdelingen ICT, logistiek, transport, informatiemanagement, vertegenwoordigers en niet te vergeten de afdeling inkoop.

IMAG0613Deli XL, gevestigd in Ede, werd in de ochtend welkom geheten op het sportpark, waarna tennistrainer Peter Bakker de mannen en vrouwen van de nodige technische aanwijzingen voorzag, als voorbereiding op het ‘bedrijfstoernooi’ bij ETC. Diverse slagen (forehand en de backhand) werden geoefend, de service kreeg aandacht en natuurlijk werd de tactiek van het dubbelspel uitvoerig doorgenomen. Na de clinic werden de deelnemers in 2 poules ingedeeld met slechts één doel voor ogen: het winnen van de begeerde bekers, die de groep deelnemers vanaf de vroege ochtend in de kantine stonden uit te dagen. Na vele sportieve, maar wel fanatieke partijtjes, werd het rond 16.00 uur tijd voor de finales met aansluitend het hoogtepunt van de dag: het uitreiken van de felbegeerde bekers aan de winnaars.

IMAG0601De dag werd feestelijk en vooral gezellig afgesloten met een barbecue op het tennispark. Een gezellige en sportieve dag bij ETC, mede dankzij het prachtige weer, die zorgde voor een zichtbare glimlach op alle gezichten. ETC en Deli XL Ede kunnen terugkijken op een succesvolle dag, die wellicht navolging krijgt.

 

 

 

IMAG0608