CompetitieNieuws

ETC dames kampioen voorjaarscompetitie hoofdklasse dinsdag

Het damesteam van ETC spelend op dinsdag in de KNLTB Voorjaarscompetitie, Hoofdklasse 17+, is dinsdag 24 mei 2016 kampioen geworden.IMG_1345

ETC feliciteert het team bestaand uit; Pernille Hansen, Ineke Heije, Ilse Stomphorst en Sandra Hendriksen van harte. Een topprestatie!

Het was dinsdag na afloop van de gespeelde wedstrijden nog even erg spannend, omdat er door de tennisdames van ETC bij T.V. De Bree in Scherpenzeel 2-2 gelijk gespeeld werd. Het
kampioensteam stond voor de laatste speeldag nog met 1 punt voor op de nummer 2, de dames van Keltenwoud. Keltenwoud had met 3-1 gewonnen en kwam dus langszij. Het onderlinge resultaat tussen de beide teams gaf de doorslag. ETC had het duel met Keltenwoud, gespeeld op dinsdag 12 april, met 3-1 gewonnen.

De dames van Keltenwoud uit Bennekom toonde zich sportief door direct na afloop van de uitslag, de dames van ETC te feliciteren.

Het kampioensteam was helaas niet op alle speeldagen compleet en wil dan ook de invalsters; Tabitha Papilaya, Nicolette Schut, Julia Pijpers, Anke Kooij en Irene Broekhuizen, hartelijk bedanken voor hun inzet. Mede dankzij hun is het Kampioenschap binnengehaald!