Nieuws

Avondklok en openingstijden

Het zal iedereen duidelijk zijn dat we vanaf zaterdag 23 januari tot en met 9 februari, of langer, te maken hebben met een avondklok van 21.00 tot 04.30 uur.. Laten we positief blijven en hopen dat het hierbij blijft.
Door de avondklok kan er van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur getennist worden. De trainers doen om 20.30 uur alle baanverlichting uit en de voordeur van het clubhuis op slot. Ook zij moeten natuurlijk voor 21.00 uur thuis zijn. De gemaakte reserveringen na 20.30 uur zullen dan ook worden verwijderd.
Ook op zaterdag en zondag kan je vanaf 09.00 uur de baan op. Op zaterdag en zondag tot duisternis. De baanverlichting gaat niet aan, en op zondag tot uiterlijk 18.00 uur behoudens competitie en toernooien. Nog steeds is de regel van kracht dat er vanaf 18 jaar alleen enkel partijen gespeeld mogen worden.
We wensen iedereen veel gezondheid en tennisplezier.
Het bestuur.

 

Ter info de officiële richtlijnen van de tennisbond:

Buiten sporten is nog steeds toegestaan. Dit betekent dat tennis en padel mogelijk is, zolang je zorgt dat je om 21.00 uur thuis bent.

  • De avondklok geldt voor alle leeftijden.
  • De regels voor de groepsgrootte bij volwassenen (max. 2 personen, dus enkelspel) en jeugd (onbeperkt) blijven ongewijzigd.
  • De avondklok gaat zaterdag 23 januari in en geldt voorlopig t/m 9 februari.
  • De maatregelen van de huidige lockdown blijven van kracht. Lees in dit bericht meer over deze maatregelen.